29/02-12

Hey ya all !!
Sitter och lyssnar på If you're not the one me Daniel Bedingfield och läser Hon går genom tavlan ut ur bilden. Har läst typ 80 sidor, och hittills är den rätt seg. En riktigt självdestruktiv bok, tårarna kommer säkert rinna som fan sen ;) älskar det <33
Va och klättrade me skolan innan idag, va faktiskt rätt kul :O who knew ?? har gjort det innan, men va ett tag sen och då va det fan inte roligt. Iaf så klättrade Hon (kommer här med att kalla tjejen jag är madly in love with för Hon, så ni vet). Och jag vet att jag kanske inte skulle kollat in hennes rumpa, men hallå ?! när hon klättrar högt upp och den typ skriker på mig att kolla och att klättra upp dit och hålla henne sällskap, så är det ofc att jag kollar. Den är riktigt snygg !! precis som hennes ben, nacke, ansikte, kropp och ögon <333 asså vi ska inte ens prata om hennes ögon :O dem är underbara. Lysande gröna och jag kan lätt sitta en hel dag och bara titta in i dem <33 och guess what ?? jag kom i samma grupp som henne på bokcirkeln. Asså wow !! hur i helvetes jävla skit ska jag kunna koncentrera mig och inte typ stirra på henne ist ?? Vår lärare kommer säkert typ snacka me mig efteråt och ba typ "du Tilde, jag ser nog hur du tittar på henne. Du kanske ska försöka att inte stirra för du stör lite. Ska vi byta grupp ??" asså om det händer kommer jag skratta som fan :)
Nee nu ska jag dra mitt arsle bort till kiosken och köpa cola och choklad, sen sätta mig och kolla Academy Awards 2012 :D<333
See ya all !!



26/02-12

Hey ya all !!
Har läst ut en bok jag köpte igår. Det händer nu heter den. Asså rekommenderar den starkt !! jävla fan va bra den är :) ska läsa om den fan. Handlar om en tjej som är kär i sin bästa kompis. typ en "komma ut" bok. jävla bra :)
och kan meddela att sportlovet tar slut idag :( så det blir skola imon :( om jag inte typ "råkar" blir sjuk ;) funderar starkt på det. Men får iaf träffa tjejen jag är galet förälskad i :) plus poäng ;) finns typ två andledningar vf jag är okej me att gå till skolan. 1. får träffa min älskling :D 2. får träffa tjejen jag är kär i. annars hade jag fan aldrig gått.
Asså varje gång jag ser den tjejen så vill jag typ slita av henne kläderna :O kanske inte ni vill veta, men det känns som det. och palla att jag typ inte kan koncentrera mig heller :O sitter och tittar på henne ist. om jag får en fråga av läraren blir typ svaret "eee va ??" tappar as mkt av att kolla på henne, men hon är ju så sjukt snygg...  hur kan man inte titta liksom ?? sjukt snygga ben har hon också... (dregel)
Ska köra på Missy Higgins på högsta volymen på datorn och skriva en text nu tror jag.
See ya !!

"6 THINGS I SAY IN SCHOOL: 1. I'm tired. 2. I'm cold. 3. I don't get it. 4. I'm hungry. 5. What time is it? 6. I wanna go home!"

Nyklippt btw

Glömde lägga upp bild på håret. Så gör det nu :) och slänger in en text som passar in till förra inlägget.

"It's hard to tell your mind to stop loving someone when your heart still does."


Sleeping with a broken heart...

Hey ya all !!
Har märkt på sista tiden att sova me ett krossat hjärta går inte. Gör ont så fort du rör dig, och när du inte rör dig då känner du typ hur långsamt bitarna faller och hjärtat gör ba mer ont. Det gör ont när jag ser henne, och det gör ont när jag inte ser henne !! Asså va fan ?! Hjärtat säger "slåss lite till för henne. Hon kanske ändrar sig." medan hjärnan säger "släpp henne nu. Ni blir inget mer än vänner." så va fan gör man ?? Om någon har ett tips så säg GÄRNA till :)
För just nu känns det som att jag inte orkar mer. Vill ba försvinna liksom. Känns ändå som att hon inte skulle sakna mig. Har ingen jävla aning om va jag ska göra längre.
See ya !!


24/2-12

Hey ya all !!
Sitter man och väntar på att klippa sig. Inte klippt mig på över 2 månader nu :O har blivit långt, kan fan inte göra något me det nu. Så ser förjävligt ut... Men om typ 1 timme elr något, så är det härligt kort igen :D Bild kommer sen.
Senare idag så kommer en kompis från Stockholm hit :) kommer bli fett chill :)

"Touch her heart, not her body. Steal her attention, not her virginity. Make her smile; don't waste her tears."


22/2-12

Hey ya all !!
Kan meddela att jag har sovit två timmar inatt. Skulle gå upp vid 10 så valde att inte lägga mig alls ;) men morsan skulle upp vid 7, så la mig då. Sen kom min idiot till bror och häller vatten i ansiktet på mig ?!?!
Asså va fan ?!?! :O vem fan gör så ?!?!
Jävla lack jag blev. Så vid 9 gick jag upp, efter 2 timmars sömn. Azum...
Men har haft mkt tid att tänka på alla känslor jag har för en av min bästa kompisar. Btw så kan jag meddela att olycklig kärlek SUGER !!! Gör så jävla ont ba. Och vissa kvällar kan jag inte sova heller. När jag blundar ser jag hennes underbara ansikte med sina lysande gröna ögon. Asså den här tjejen är snyggast i hela skolan, enligt mig, och jag är så sjukt såld på henne. Kan göra så otroligt mkt för henne. Jag kan göra ett vad me er. Om jag fortfarande är kär i henne när jag går ut 9:an, så kysser jag henne på avslutningen ?? Asså riktigt kysser henne. Jag kan göra det nu, men vill inte riskera vår vänskap nu, så tänker inte göra det ;) får göra det i mina drömmer ist ;)
Tänkte duscha nu, och sen kolla på Loving Annabelle. Igen ;)
See ya !!


Film time !!

Hey !!
Sitter framför min dator och kollar på Loving Annabelle. Sett den typ fyra gånger idag. No lifer ?? Yes sir ;)
Den handlar om en tjej som börjar på en bara tjejer katolskskolan, och som blir kär i sin lärare. Och läraren upptäcker att hon också börjar bli kär. Läraren är en tjej btw. Erin Kelly är skit snygg i filmen ;) just sayin'
Totalt älskar filmen, och kan säkert se den fyra gånger till idag ;D
Sitter även och Skypar me min älskling :)<33 snackar om lite allt möjligt, mest om tatueringar för tillfället :)
Nee ska återgå till den underbara filmen :) Asså se den. Den är sjukt löjligt bra :D
See ya all !!


21/2-12

Hey ya all !!
Så tänkte berätta lite om mig själv. Som ni säkert förstått så är jag snart 15 år och går i 8:an. För ungefär 3 år sedan, tror jag det är, så började en ny tjej i min klass. Det tog inte mer än ett halvår förrän jag va kär. I början så va det lite mer småkär och då hade jag inte kommit ut, så ingen visste att jag va bi. Men ju längre tid det gick, ju starkare känslor fick jag för henne. Och nu, snart tre år senare, är jag galet kär. Jag har kommit ut till mina närmaste kompisar och familj, och alla har tagit det bra. Och det är några av mina kompisar som vet att jag är kär och i vem. Tjejen vet också att jag är kär i henne, men hon känner inte samma. Det visste jag från början att hon inte gjorde, men det är ändå jobbigt.
Jag skriver mycket. Texter, dikter, poesi, låtar och även en bok nu. Det är så jag får ut lite av mina känslor och tankar. För tillfället så suger mitt liv typ, och det kommer ni också att få höra ett antal gånger ;)
Som avlustningsvis av detta inlägget, så slänger vi in en text.

"You've always had me, you just never really took me or made me yours."

Hey ya all !!

Hey !!
Tänkte dra igång bloggen me en text.

"Just because her eyes don't tear, doesn't mean her heart doesn't cry. Just because she comes off strong doesn't mean there's nothing wrong"

Kommer säga det redan nu, det kommer inte alltid vara en glad och positiv blogg. För jag som person är inte alltid glad och positiv. Det kommer vara mycket om kärlek, att komma ut, sexuelläggning ocg sånt. Och saker som händer i mitt liv just nu. Jag hoppas att jag kanske hjälper någon me den här bloggen och med mina tankar.
See ya !!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0