Några fina bilder XD

Hey ya all !!
Här kommer några fina bilder från idag när vi leker på en mur :D<33


Ida och jag :D


Jag ligger på en mur... Jävla obekvämt va det


Ida och jag igen :D Fan va hon ser bra ut då, kanske ska klippa bort mig...


En av mina favoriter idag :D Tyra och jag :D<33
Hade mitt hår varit lite bättre, så hade bilden blivit awesome :D

29/03-12

Hey ya all !!
Jag venne vad jag ska blogga om... Har inget att göra så slänger in ett inlägg. Har tränat för ett tag sen, så är helt jävla slut. Orkar typ inte lyfta armen, och jag använde typ inte ens armarna när jag tränade. Först sprang jag cirka 3,3 km, sen lite fys och sista 28 minuter på cross trainern. INTE KUL !!! men måste ju ändå göra det :(
Och innan idag så var jag me två kompisar. Vi är as konsiga. Asså folk måste tro att vi går på något. För det är fan inte normalt att skratta åt precis allt och sen inte kunna sluta skratta :O Det började typ me att vi satt i skolan, hade bild, och så skulle jag berätta lite om en skulptur jag gjort. Och så pratade några under tiden, så läraren sa till att dem skulle va tysta och då sa jag "Aa, håll käften för fan." Men jag trodde inte jag sa det så högt... Men det gjorde jag... Så dem hörde (dem satt typ en hel sal ifrån mig) och jag ser ba hur Ida totalt bryter ihop av skratt och då började jag skratta och vår lärare fattar ingenting och frågar mig saker om skulpturen. Det blev sådär... F på det typ ;) Sen chillade vi i en park och så hoppade Ida och Tyra upp på en fontän (den va av och hade lock för där vattnet sprutar på somrarna) och så filmade jag dem. Så kommer en humla och Ida får panik och springer därifrån och jag filmar allt det. Och hon ba "Filmar du ??" bryter ihop och sen "fick du allt det där på film ??" och bryter ihop igen typ... Och sen har dagen bara flutit på likadant typ. Skrattar åt inget och mkt bilder blev det :O Frågar mig själv ibland vf jag umgås me dem människorna egentligen, sen kollar jag typ mig själv i spegeln och kommer på "aa visst ja, jag är precis likadan." :D
See ya !!


Ida och jag :D<333 Tyra är stolt fotograf :)<33

Vi skadar ingen ju :O

Hey ya all !!
Jag vill ba ta upp frågan Varför är folk rädda/tycker det är fel att gilla samma kön ?? Jag har ingen jävla aning. Varför anser folk att det är fel att vara homosexuell, bisexuell, lesbisk, transsexuell ?? Vi skadar ju inte precis någon för att vi gillar samma kön !! Kärlek är kärlek oavsett kön. Eller ?? Är det bara jag som tycker det är fel att värdera oss annorlunda ?? Vi är fortfarande människor med känslor fast vi gillar andra saker. Att se två tjejer hålla hand och vara öppna med sitt förhållande, är något så sjukt fint enligt mig. Att se att folk inte är rädda för att visa folk att dem älskar varandra oavsett vad folk tycker om det. Allmänheten har ju egentligen ingen rätt till att säga att det är fel att gilla samma kön, det är deras åsikter men det gör inte saken rätt. Att få vara den man är och få älska den man älskar öppet borde vara tillåtet för alla. Oavsett vem man älskar eller vem man är !!! Jag gillar tjejer, jag borde få göra det utan att bli dömd för det. Och världen vi lever i nu är så besatta av fack. Vilket fack man ska hamna i. Ska man hamna i Lesbiska, Bög, Trans, Bi eller Hetro ?? Man lägger folk i fack och värderar varje fack på olika sätt. Men dem drar alla i samma fack över samma kant. Det är inte rätt att behandla folk annorlunda bara för att man inte är hetrosexuell.
Att se kändisar kämpa för att alla ska få samma rättigheter är otroligt underbart att se. Iaf för mig, jag är bi och jag är stolt över det. Om någon tycker det är fel eller äckligt eller något, så fine. Jag lever inte för att göra alla glada, men vi borde iaf försöka att behandla alla samma och inte dra alla över samma kant.
Nu har ni alla något att tänka på !!
See ya !!


Öppet lesbiska Kayla Ferrel i America's Next Top Model Cycle 17 All-Star i Pride flaggan.
(Min personliga favorit genom alla cyclar av ANTM)

Mina bättre halvor !!!!<333333

Hey ya all !!
Detta inlägg är dedikerat till mina två bättre halvor, Ebba och Issa <333 Älskar er något så otroligt sjukt jävla helvetes mkt !!!!<333 Utan er så hade varje dag blivit ett rent helvete. Ni gör min dag utan att ni själva inser det <3 Ni betyder så jävla mkt för mig !!!! Vill aldrig förlora er, kanske låter as lame, men så är det :D<3333 Ni två är helt underbara. Ni har tagit all min skit så jävla bra. Att jag är bi, att jag är kär i eran kompis och lite annat <33333 Ni fattar inte hur mkt jag älskar er !!<333 Hade offrat mitt liv för er två <33 Ni är så underbara, er humor är sån as konstig som ingen annan fattar typ, ni är mina bättre halvor <333333 Älskar er så jävla mkt mina två små freaks :D
Utan er så hade världen varit sjukt tråkig <33333 Ni älskar mig lika mkt som innan jag kom ut, ni tittar likadant på mig som innan jag kom ut, jag har inte ord som räcker till att säga hur mkt ni betyder för mig <3333 Jag älskar er !!<3333 Ni är perfekta precis som ni är, låt ingen säga något annat !!<333333 Jag skulle kunna skriva hur mkt som helst om er två, men det kanske folk tröttnar på att läsa om ;) Så ist så slänger jag in två av era favorit låtar <33333


Ebbas låt :D<333


Issas låt :D<333

25/03-12

Hey ya all !!
Förlåt för as dålig uppdatering !!! Har totalt glömt bort bloggen och har haft lite att göra. Sitter nu i bilen på väg hem från Västerås :D i fredags åkte brorsan, pappa och jag upp till Stockholm. Mamma var redan där. På kvällen va det Eva Dahlgren som gällde !!!<333 föreställningen va helt underbar. Hon va grymt, jävla helvetes häftig !!!<33 sen skrev jag till henne på Twitter, och guess what guys ?? Hon svarade !!!! Hon fucking retweetade !!!! :D så glad :) och sen på lördagen gick vi på stan, köpte två nya WESC tröjor :)<33 och sen åkte vi till Västerås. Min brorsa jobbar på restaurangen Frank där, så där åt vi. Jävla god mat. Och jag blev så sjukt överraskad när min bror, Jacob, som är 16 och jag som snart är 15, fick öl och vin !!! Gott va det. Sen blev det lite mer alkohol under kvällen... Hade jävla huvudvärk imorse asså. Det jobbade en så sjukt snygg tjej på Frank. Jag tror jag stirrade i början ;) sen när vi gick till baren så kom hon och satte sig bredvid mig !!!!! Och hon köpte två öl. En till sig och en till mig :D sen satt vi och snackade. När vi skulle gå så fick jag kram, va den enda som fick kram, och först en puss på kinden och sen en på munnen :O nöjd ?? JAA :D<333 blev en ganska bra helg ;)
Nu är jag trött och huvudvärk. Behöver verkligen vatten !!! Jag är inte bakfull, men jag drack nog lite för mkt igår. Kan knappt vänta tills jag är 18 och får gå på krogen, tatuera mig och pierca mig.
See ya all !!


Utvecklingssamtal :O

Hey ya all !!
Har haft utvecklingssamtal idag. Det gick okej, men är inte nöjd me så många av omdömerna. Vill ha så högt som möjligt i betyg ju, så alla under C tycker jag är rätt dåligt typ... Har några över det, men vill ha alla på B elr A när jag går ut nian ju. Vem vill inte det liksom ?? ;)
På fredag bär det av till Stockholm :D Sjukt taggad för Eva Dahlgren <33 Imon så är det ett till kretslopps turing, den är jag inte me på för det är inomhus fotboll typ. Hatar fotboll. Ändå gången jag kan se det är när det är USAs kvinnliga nationallag :D<333 Abby Wambach, Carli Lloyd, HOPE SOLO !!!!<3333 Jävla bra :D<33 Men iaf, så är Hon me. Så kommer inte få träffa henne förrens på måndag.
Asså för er som inte riktigt har förstått, så är jag och den här underbara tjejen bra kompisar. Så vi träffas hela tiden. Så det är inte att jag typ sitter och stirrar på henne men inte känner henne alls. Så ni inte tror jag typ stalkar ;)
Ibland känns det som att Hon kanske känner samma. På hennes blickar, sättet hon säger vissa saker, att hon börjar krama mig, pilla på min hand och sätta sig i mitt knä. Men ibland så känns det som att vi ba är två personen i samma klass som aldrig spenderat tid me varandra. Och så vill jag inte ha det. Jag villl ha den första känslan isf. Jag vill ha henne, men det kan jag inte få. Så jag blir helt varm när vi har kroppskontakt liksom. Och jag tror hon märker det, men hon hanterar det så jävla bra <333 Kan inte fatta att hon tar allt så bra, det är en av dem många anledningarna till att jag älskar henne så mkt <333
See ya all !!



20/03-12

Hey ya all !!
Jag är i chocktillstånd just nu :O En av mina favoriter i Pretty Little Liars kanske har dött (asså i serien då). Och jag är typ helt förstörd. Jag klarar inte av att hon dör. Så nu rinner tårarna för tillfället. Och snart kommer jag typ koppla det till att jag är olyckligt kär, och då kommer det göra ont och då kommer jag gråta åt det ist. Så brukar det bli typ. Asså om en av mina kompisar typ säger Älskar dig Tilde, så betyder det ju otroligt mkt, men när Hon säger så. Då blir det liksom så stark, för jag känner så för henne, så när hon säger det så går det rakt in i hjärtat.
Haha, jag kommer ihåg en gång innan jag hade kommit ut och berättat för några att jag är kär. Så satt Hon och jag mittemot varandra på lunchen, och jag råkade skärma av allt/alla runt mig och bara satt och tittade på Henne. Och hon tittade på mig, och jag typ tänke "Wow, hon ser väldigt bra ut. Hon har fina ögon och snygg mun. Tänk att få drunkna i hennes ögon, och kyssa hennes läppar. Tänk att få vara med henne.". Sen när jag hade stirrat på henne ett tag och inte sagt något på länge, så sa en annan tjej vid bordet typ "Men jävlar va du tittar Tilde. Sitter ni och flörtar elr något ??" Det sa hon ju på skoj, men jag blev så jävla generad !!! Asså mina kinder blev helt röda och jag typ dog så pinsamt det va. Och sen sa samma tjej igen "Nej men oj så röd du blev nu då." Som om det ska göra saken bättre elr ?!?! Då får jag ju ba ännu fler blickar !! Åå då ville jag verkligen sjunka genom marken.
Sen har det ju hänt lite liknande saker efter det också, tror till och med att en lärare har sagt något sånt till mig. Då har jag verkligen tittat.... Hehe...
See ya all !!
Mina två absoluta favoriter i Pretty Little Liars.
Kanske lite för att dem är lesbiska ;)

17/03-12

Hey ya all !!
Någon som är as taggad för Gladiatorerna ikväll ?? :D JAG ÄR !!!<333 Taggad till typ 1000 !! Älskar Hyper och Amazon :D Snygga ansikten, och rätt snygga kroppar. Vissa bodyfitnessare som är tjejer är ju inte alltid så snygga, men jag tycker dem och Denice Lundevall är rätt snygga :D<33 Och Toro är ju lätt snyggast av killarna. Jag menar, kolla in hans ansikte och mage :O Och ikväll är det andra semifinalen, OCH min favorit utmanare är me !!!!! <333 Emelie Trossö Ledin heter hon :D Riktigt snygg och har as snygg tatuering :) Och hon är ju såklart sjukt duktig på typ alla grenar :D Men när det kommer ner till att heja på Hyper elr Emelie, om dem möter varandra, så kommer jag nog heja på Hyper... Hejar alltid på Hyper när hon är me liksom :D<333 Jag är så sjukt insat i Gladiatorerna att jag typ kan allas namn och typ vikt och sånt. Hehe.... Stalking ?? Nee då ;)
Försöker att få över filmer/serier på min iPad. Går sådär asså. Är sjukt glad att jag har en Issa som kan hjälpa mig, för hade fan inte klarat det annars :D<3333 Älskar dig Issa :D<333333333333
See ya all !!



16/03-12

Hey ya all !!
Hade handboll idag. Skolan jag går på är ibland me i såna typ kretslopps turneringar, och idag va det handboll. Så får man typ skriva upp sig om man vill va me, så väljer idrottläraren ut vilka han tycker ska vara me. Och dem äldsta är alltid me för vi har typ förtur eftersom att vi har färre år och sånt kvar elr något... Jag hatar handboll btw !! Så vf va jag me ?? Ville inte va i skolan idag, fick va me Henne, och fick kolla snygga tjejer :) Vf säga nej till det liksom ?? ;) Det går en tjej i nian som jag gillar. Hon är as nice asså :D Men venne om hon gillar tjejer, och jag har inte lust me att falla för någon som inte känner samma igen. Men vi får la se...
Vi kom två i finalen iaf, så det är la okej. Hade verkligen velat vinna, men men. Jag körde på linjen, så den bästa positionen asså. Handbollen tog slut vid halv 12, så då fick vi sluta. Drog hem och duschade. Sen åt jag Twix och drack kaffe och cola. Sen la jag mig och sov i typ 3 timmar :D<33 Älskar att sova <333 Om jag hade hade fått/kunnat så hade jag lätt velat sova mig genom livet. Men, nu går ju inte det...
See ya all !!

"There's always that one person who always catches you doing something weird"

South Of Nowhere !!<333

Hey ya all !!
Har börjat kolla, och sett klart, serien South Of Nowhere :D Så sjukt helvetes jävla bra !!!!!!<3333 Har blivit kär i Mandy Musgrave som spelar Ashley Davies och i Gabrielle Christian som spelar Spencer Carlin !!!<3333 Två sjukt snygga brudar asså :D Det finns tre säsonger i serien, och på tre dagar har jag sätt alla... Hehe... Så en säsong varje dag <333 Varje avsnitt (utom det första i varje säsong, det är 40 minuter typ), är typ 20 minuter. Det är as skönt me 20 minuter :D<33 Serien handlar lite kortfattat om:
The show followed the lives of the members of the Carlin family (Paula, Arthur, Glen, Clay and Spencer) as they adjust to moving from Ohio to Los Angeles, California. One of the main focuses include the relationship between Spencer Carlin and her lesbian friend, Ashley Davies. The close friendship between Ashley and Spencer led Spencer to question her own sexuality.
Säger ba, Wikipedia 4 Life ;)<333 Lite kortfattat, typ... Men det är en så sjukt helvetes jävla bra serie <333 Älskar den !! Den får 5 av 5 stjärnor lätt !!!!!!<33333 Rekommenderar den så jävla mkt !!<3333 Och nu ska jag se om serien :D SWEET !!!<3333
See ya all !!


Eva Dahlgren, here I come

Hey ya all !!
Om typ 2 veckor så bär det av till Stockholm me päronen och brorsan. Då ska mamma och jag se på Eva Dahlgren på Rival :D<333 Jag är så jävla taggad !! Mamma stalkade henne som ung, och nu gör jag det typ.
Hon är så sjukt jävla häftig :D Och faktumet att hon är lesbisk, gör henne ba ännu häftigare. Och att hon är så öppen me det och så öppen me sin kärlek till Efva Attling (hennes fru). Så sjukt fint att se <333 Älskar Attling också för den delen. Har några av hennes smycken :)
Dahlgren va så as cool i Så Mycket Bättre i somras. Den gröna skinnjackan och dem coola Ozzy Osbourne glasögonen som hon hade va så snygga !!!
Så det är en monolog och den är typ två timmar lång elr va det va. Så kommer bli så fett soft asså :D<333 Hon har en sån behaglig röst, älskar att den är lite seg. Vi sitter rätt långt fram om jag inte minns helt fel, kommer va så otroligt exalterad hela den tiden. Så efteråt kommer jag säkert inte kommer ihåg något ;) Sen blir det väl typ middag elr något me mamma :D Så kommer va ledig från skolan den dagen, tror att det kan va bra. Slippa träffa Henne för en dag, och bara tänka på mig själv för en gångs skull. Tror det kommer bli bra.
See ya !!

En av mina favorit låtar av Eva Dahlgren :D<33333 Guldlock heter den :)


11/03-12

Hey ya all !!
Någon som såg Melodifestivalen igår ?? Jag gjorde. Skulle se Gladiatorerna egentligen, men det va inte igår. Sadface på den asså :( Så fick nöja mig me Melodifestivalen ist. Har sett några avsnitt innan, ba för att Sarah Dawn Finer va programledare. Hon är så sjukt snygg :D<333 Och hade mina favoriter igår. Molly Sandén, va mer behöver man säga ?? Snygg som fan, sjunger as bra, as fin låt, snygg kropp, hon verkar vara en as härlig och jättemysig person. Så henne hejade jag på :D Loreen såklart, as bra som vanligt. Och Dead by April !! Blev sjukt besviken på svenska folket när Molly fick så dåliga röster av er !!!!! Men Loreen vann ju iaf, så det är ju alltid något. Thanks you God att Danny inte vann !!!!! Jag tål fan inte honom elr någon av EMD:arna. Fy fan !!! Tack och lov så kunde jag dregla över Molly när alla andra tjejer dreglade över Danny.
Har räknat ut planen för livet nu. Iaf kärleksdelen av livet ;) Först: totalt satsa och förhoppningvis bli ihop me Molly Sandén. Skit samma att hon inte gillar tjejer, hon kan alltid börja ;) Va ihop me henne så länge det funkar :) Sen, flytta till USA me några freaks och gifta mig me Amber Heard. Typ den snyggaste tjejen jag någonsin sett !!!! <3333 :O OCH !! hon är lesbisk !!! Fattar ni hur jävla glad jag va när jag upptäckte det ?!?! Hoppade typ av glädje :D<3333 Så henne ska jag gifta mig me :D Kommer säkert va ihop me någon/några emellan Molly och Amber, men ni fattar.
See ya !!


Jag menar, HALLÅ ?!?! Kolla in den kroppen och det ansiktet !!
Amber Heard, you're so mine ;)<333333

08/03-12

Hey ya all !!
Slutade kvart över 12 idag :D så släntrade hem innan lunchen och hade nog lite för hög musik i hörlurarna. Tror att typ alla jag gick förbi hörde va jag lyssnade på. Hehe... Marilyn Manson's låtar blev det idag :D Älskar Heart-Shaped Glasses som han skrev till sitt ex Evan Rachel Wood. Älskar henne asså <333 Jävla bra skådis, och sjukt snygg :D<3333
Nu spelas det hög musik i hela rummet och håller på me en text om/till Henne. Sen tänker jag lägga mig på golvet och titta upp i taket, och fundera lite. Kom på att det är as skönt att ligga på golvet :D
Har ni någonsin varit kära ?? Om man blir kär i någon som känner samma, så är det otroligt underbart. Men om man faller för någon som inte känner samma, då är det inte lika underbart längre. Jag föll för "fel" person, jag föll hårt. Och det gör ont att falla. Jag vill inte nöja mig me att bara va hennes kompis. Jag vill inte stå och titta på medans hon blir kär i någon som inte är jag. Jag orkar inte låtsas att det inte gör ont när hon säger att hon inte känner samma. För det gör så jävla ont hela tiden. En konstant fight mellan känslor och förnuft. Och helt seriöst så vet jag inte om jag orkar att slåss och låtsas längre. Hade varit lättare om jag försvann.
See ya !!

"Every day feels like a war. A war where I'm battling my own feelings, emotions and thoughts. A war where I'm battling my feelings for you. I'm tired of fighting. I'm not sure that I've the strength to keep doing it."

07/03-12

Hey ya all !!
Dålig uppdatering ?? Hehe, yes sir ;) Har totalt glömt bort att blogga, och när jag skulle ha gjort det så orkade jag inte. Har inte gjort så mkt de senaste dagarna. Kollat film (några bra, några as dåliga), skolan som vanligt och chillat me härliga människor. Har sätt Bloomington, Lost and Delirious, You and I, Water Lilies och någon mer som jag inte kommer ihåg just nu... Kan verkligen rekommendera Bloomington. Jävla bra asså. Den är lite som Loving Annabelle. Ny tjej på collage, och as snygg lärare. Vad tror ni händer ?? Ja, dem blir ihop. Jag älskar ju Loving Annabelle, och Bloomington är minst lika bra. Om inte bättre asså ;) You and I är en så sjukt bra film :) se den !! Mischa Barton och Shantel VanSanten som ett par. Men liksom hallå ?!?! Vem vill inte se två sjukt snygga tjejer hångla liksom ?? ;) As bra film. Kan säga att om ni ser den, ha text !! Mer än hälften av filmen är på ryska. Så jag tappade typ halva sammanhanget av att inte ha text... Men den va ändå as bra :D Eee Lost and Delirious är lite, hmmm, udda ?? Asså rätt bra, men udda som fan... :O och Water Lilies är fransk. DEN SUGER !!! Asså den är så sjukt dålig !!
Har chillat sönder me Issa i skolan dem senaste dagarna :) Älskar min lilla rubbade utter ;) Kallar henne det.
För er som inte vet, så är jag sååå sjukt jävla flummig när jag är trött. Och as konstig alltid typ... Hehe... Och idag, måste ba säga detta, så hade jag och Hon fotkontakt !! :D Hon la sina fötter på mina och typ gosade in dem där. Så jävla glad och överlycklig jag blev. Gick från as flummig till fucking överlycklig :D Jag ler som ett jävla fån när Hon typ kramar mig, tar min hand, elr rör mig lite elr något. Så jag är glad, kanske ni tycker är as konstigt. Men jag är en as konstig typ ;)
Tror jag ska ta mig lite kladdkaka och gosa ner mig i sängen och kolla film :D och förmodligen skypa me Issa :D
See ya all !!



03/03-12

Hey ya all !!
Kom hem från Issa för några timmar sen :D hon, ebba och jag skulle ha psykfilms lanat, men riktigt så blev det inte... Vi såg typ två filmer och la oss efter 3 någon gång. Men kul hade vi :D mina två små freaks <33
Nu lyssnar jag på musik och skriver lite på min bok. Går sådär, har totalt fastnat. Har allt i huvudet, men vet ba inte hur jag ska få ner det på papper :S får la se hur det går.
Igår i skolan va jag helt väck. Det började helt okej, men sen på svenskan, så mådde jag så sjukt dåligt. Inte fyskiskt, utan psykiskt liksom. Mådde dåligt av att tänka på Henne, sitta bredvid henne, prata me henne. Det va ingen bra dag asså. Men som tur är har jag två sjukt underbara människor som messade mig på maten (när dem satt bredvid mig, måste jag tillägga) och frågade hur det va. Och sen frågar min as härliga lärare hur det va me mig, att jag såg lite nere ut :D<333 Så idag har jag begravt mig i musik och ba släppt ut allt i texter och tårar. Har kommit fram till att jag behöver göra så ibland. Ba släppa ut allt och inte bry mig om va alla andra tycker. För this is who I am, and I am not gonna change just because a bunch of idiots may not be pleased.
See ya !!

"Someday you'll miss me like i missed you. Someday you'll need me like i needed you. Someday you'll love me and i won't love you."


02/03-12

Hey ya all !!
Om jag hade fått chans att sjunga till Henne, så hade jag lätt valt Adele's låt Make You Feel My Love. Texten är skit fin, och jag gillar låten sjukt mkt. Hade lätt velat göra det som värsta Glee numret :D när alla typ kan koregrafin och texten till låten och alla börjar dansa ;) ååå hade varit så sjukt azum. Tror inte det hade blivit pinsamt alls asså ;) Nee det ska vi inte utsätta någon för... Men jag hade lätt valt den låten. För det är så det känns just nu. Att allt jag vill är att få Henne att känna hur mkt jag verkligen älskar henne <33

"The guy who broke Adele's heart, made her rich."


01/03-12

Hey ya all !!
Har varit på stan me härliga människor idag :D slutade kvart över 12 idag, zoft. Så vi drog in till stan och chillade sönder. Blev skjutsad av Stefan, och jag fattar inte hur folk kan bli skjutsade långt :O det gör så jävla ont ju !!
Sen skulle Stefan till tandläkaren, och jag hängde me för att jag är så sjukt snäll ;) älskar att vi började spela fia me knuff, och alla i väntrummet stirrade på oss :) haha asså så kul kan det inte varit. Sen möte vi upp två freaks igen och drog till Fribergs och drog en fika på typ 2 timmar :D
Har tänkt otroligt mkt på Henne idag <33 känns som att så fort jag blundar elr börjar tänka så är det henne jag ser. Är typ frustrerande... Jag kan koppla allt till henne. Låtar, texter, filmer, till och med random personers samtal typ :O är det normalt ?? Börjar typ bli orolig... Men älskar henne så sjukt mkt !!<333 men den konstanta fighten mellan hjärnan och hjärtat är riktigt tufft. Men vet inte vad jag ska göra för att få det att bli bättre...
See ya all !!

"I get the best feeling in the world when you say Hi to me, or even smile, because I know even if just for a second, I crossed your mind."


RSS 2.0